Bemutatkozás

A Dominó Trans Kft 1991. január 1-én alakult egy korábbi gmk jogutódjaként, vállalkozás fő tevékenységi köre a belföldi és nemzetközi fuvarozás, szállítmányozás.

A tulajdonosi összetétel 2004 óta nem módosult, a Bánfi család tulajdonában összpontosul.
Az alkalmazottak száma és az árbevétel adatok is évről évre emelkedtek, stagnálás nem jellemezte egyik üzleti évet sem, ezért 2006 óta középvállalatként tartja nyilván minden hatóság.

A dinamikus növekedési adatokat elősegítette a folyamatos műszaki – járműpark, irodatechnika és egyéb berendezések – fejlesztések megléte.
A fuvarozáshoz szükséges járműpark folyamatosan fejlődött és korszerűsödött, így gépjárműállományunk átlagéletkora kevesebb, mint 2 év.

Mivel vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre a járművek döntő többsége a mindenkori legmagasabb környezetvédelmi osztályba sorolt.
A kft-nél 2001-ben bevezetésre került a minőségügyi rendszer (ISO) is, mely többször megújításra került, 2013 óta az ISO 14001:2004 alapján dolgozunk.
A társaság állandó partnereitől kapott fuvarfeladatok jellemzően Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és a BeNeLux államok területét érintik.